Nieuw in de vaart

Nieuwe schepen. Hun eigenaren, de mensen en innovaties aan boord en de bouwers.

Vera Pax: Vernieuwend met stage V

De Vera Pax is een innovatief koppelverband dat al onder de Stage V-emissienorm vaart. Het vaartuig is zijn tijd vooruit met tal van... Lees meer.

Royal Bodewes bouwt zelflossende cementcarrier Cymbidium

Met de bouw van zelflossende cementcarriers heeft Royal Bodewes uit Hoogezand een nichemarkt betreden. Na oplevering van de Furuvik begin dit jaar staat... Lees meer.

Bevriende ondernemers investeren in Pelagus

Erik Gasten en Stefan Maes zijn al heel hun leven vrienden en sinds twee jaar ook zakenpartners. Samen investeerden ze in een eigentijds... Lees meer.

Asto Shipyard verzorgt afbouw Amara

Met vooruitziende blik en gevoel voor traditie en vakmanschap nam ondernemer Sjef Peters in 1995 de kleinschalige machinefabriek Asto in Raamsdonksveer over. De... Lees meer.

Bir rüya gerçek olyur (Een droom komt uit)

Mts Ayasofya heeft een gracieuze lijn, draagt uitstekend, loopt als een haas en bezit een ‘kanalfähige’ reputatie! Loepzuiver in de spanten, strak tot... Lees meer.

Mts Dettmer Tank 128 in de running

Deze Dettmer Tank 128 komt onder andere uit de keuken van Gebr. De Jonge in Kladovo en Breko Shipbuilding & Repair, met afbouwregie... Lees meer.

Elegante inrichting en vernieuwende details voor mvs Cortina

Het mvs Cortina van de familie Vanlooy is een drogeladingschip met vernieuwende details. Een chic vormgegeven stuurhuis en stuurroosters in plaats van een... Lees meer.

Eerste nieuwe veerpont voor Limburgse Maas

Scheepswerf en Handels­maatschappij Tinnemans BV won vorig jaar de Europese aanbesteding voor de bouw van vier veerponten voor de Noord-Limburgse gemeenten Horst aan... Lees meer.

Trafuco breidt vloot uit met dubbelwandige bunkertanker

In Antwerpen is de Trafuco 9 gedoopt, de derde dubbelwandige tanker in de vloot van Trafuco NV. Het schip gaat in de haven... Lees meer.

Ms Serenitas: klein maar fijn

De Serenitas is een compleet schip, royaal en in stijl uitgerust met veel roestvaststalen details. Regelmatig overleggen met de klant wordt beloond met... Lees meer.

De Gerlien-Van Tiem bouwt Vaya Con Dios voor Transito

Frans van Tiem begon vijftig jaar geleden in Beneden-Leeuwen een bedrijf dat zich vooral richtte op kleine reparaties aan binnenvaartschepen die op de... Lees meer.

Gastanker wordt cementcarrier

Scheepwerf Talsma uit het Friese Franeker legt zich met succes toe op refit- en conversieprojecten in de scheepsindustrie. In opdracht van de familie... Lees meer.
Pagina 1 van 7312345...Oudste »