Nieuwe A-sponsors

Steeds meer ondernemers en bedrijven zien de toegevoegde waarde van een goed promotiebureau dat de bedrijfstak naar de buitenwereld op de kaart zet. Al eerder meldden we dat we Nedcargo en Oorburg Intermodaal welkom mogen heten als nieuwe A-sponsors van het BVB. Ook het ms Vectura van de familie Kornet heeft zich onlangs aangemeld als nieuwe A-sponsor. Samen met de familie Blom van het ms Seinpost, die sinds dit jaar de promotie van de binnenvaart ondersteunt.

Deze week mogen we ook TVM Verzekeringen tot dit lijstje rekenen. Per oktober vorig jaar en per 1 januari dit jaar zijn respectievelijk Noord Nederland schepenverzekering en SON scheepsverzekeringen onderdeel van TVM. Door samen op te trekken wordt hun bereik vergroot, kan de service verbeterd en meer efficiency behaald worden. Beide verzekeringsmaatschappijen waren reeds sponsor van het BVB, TVM neemt deze sponsoring over.

Het BVB bedankt de bedrijven voor hun steun! Met de bijdragen uit de sector kan het BVB namens de gehele binnenvaart op professionele wijze naar buiten blijven treden.

Icons_2016_Voortouw

Open dagen STC

Afgelopen weekend vonden weer open dagen plaats op het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam. Vrijdagavond en zaterdag overdag kwamen vele jongeren die voor hun beroepskeuze staan naar het STC om te kijken of een maritieme opleiding iets voor hen zou zijn. Uiteraard heeft het BVB weer gezorgd voor de nodige aandacht voor de binnenvaart om een beroep aan boord in de kijker te spelen.

We konden hier een nieuwe poster in de serie van binnenvaartposters presenteren. De Vorstenbosch, de grootste binnenvaarttanker ter wereld, van de Verenigde Tankvaartrederij, prijkt nu op een poster. Ook dit schip kun je 3D in the Blue Road-app bekijken. Maak een virtuele tour aan boord of bekijk de animatie van hoe het speciale Emerson Mass Flow-meetsysteem een nauwkeurige meting verzorgt van de aan de klant geleverde hoeveelheid brandstof.

Het BVB heeft nu zeven binnenvaartposters uitgebracht. Er volgt er nog eentje. De posters zijn op te vragen bij het BVB.

3voortouw-vorstenbosch


GEEF JE MENING

Wilt u liever reageren zonder registreren?
- Voer uw commentaar in
- Vul uw naam en e-mailadres in
- Vink "Ik reageer liever als gast" aan
- Druk op de pijl om de reactie te plaatsen.