Rubrieken

Coalitie

Wat is democratie toch een veelzijdig begrip. De Turkse president vraagt zijn bevolking om meer macht. Dat lijkt democratisch maar dat is het... Lees meer.

BVB presenteert nieuwe VR-bril

Het BVB heeft vorig jaar een arbeidsmarktcommunicatieplan geschreven om de instroom voor toekomstig gekwalificeerd personeel te bevorderen. Hierin zijn diverse actiepunten opgenomen, waaronder... Lees meer.

Uitstoot

Lees je ineens dat de ESO drie planeten heeft ontdekt, waarop leven zoals op aarde mogelijk is. Ik wist helemaal niet dat de... Lees meer.

Varen op visolie

Zeeschepen mogen sinds 2015 in speciale gebieden, zoals de Noordzee en de Oostzee, niet meer op stookolie varen. Tenzij een scrubber is geïnstalleerd... Lees meer.

Binnenvaartdebat druk bezocht

Het Binnenvaartcafé op 22 februari stond geheel in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Diverse Kamerleden gingen in Rotterdam met elkaar in debat... Lees meer.

Kiezen of kabelen?

De kranten staan er de komende tijd weer bol van; informatie over de diverse politieke partijen en hun standpunten. Met als doel om... Lees meer.

20 jaar

Voor de sector binnenvaart waren de afgelopen twintig jaar de beste twintig jaar uit haar historie. Dat is mijn stelling om de eerste... Lees meer.

Beroepenfeest On Stage

Het BVB was maandag 6 februari met JongBLN aanwezig op het Beroepenfeest Alblasserwaard on Stage om vmbo-leerlingen enthousiast te maken voor een beroep... Lees meer.

Golfbaan

Uitgenodigd door een gewaarde relatie mag ik al enige jaren deelnemen aan een leuk toernooitje op een mooi gelegen golfbaan. Wandelen door het... Lees meer.

Groen dilemma

Vroeger stond groen voor de natuur, toen werd het het milieu, daarna het klimaat en duurzaamheid en nu zijn we weer terug bij... Lees meer.

Nieuwe A-sponsors

Steeds meer ondernemers en bedrijven zien de toegevoegde waarde van een goed promotiebureau dat de bedrijfstak naar de buitenwereld op de kaart zet.... Lees meer.

Betalen of besparen

Stel je komt bij de speelgoedwinkel om een mooi cadeau te kopen voor je zoon. Je doet driftig je best om het juiste... Lees meer.
Pagina 1 van 5712345...Oudste »