Rubrieken

20 jaar

Voor de sector binnenvaart waren de afgelopen twintig jaar de beste twintig jaar uit haar historie. Dat is mijn stelling om de eerste... Lees meer.

Beroepenfeest On Stage

Het BVB was maandag 6 februari met JongBLN aanwezig op het Beroepenfeest Alblasserwaard on Stage om vmbo-leerlingen enthousiast te maken voor een beroep... Lees meer.

Golfbaan

Uitgenodigd door een gewaarde relatie mag ik al enige jaren deelnemen aan een leuk toernooitje op een mooi gelegen golfbaan. Wandelen door het... Lees meer.

Groen dilemma

Vroeger stond groen voor de natuur, toen werd het het milieu, daarna het klimaat en duurzaamheid en nu zijn we weer terug bij... Lees meer.

Nieuwe A-sponsors

Steeds meer ondernemers en bedrijven zien de toegevoegde waarde van een goed promotiebureau dat de bedrijfstak naar de buitenwereld op de kaart zet.... Lees meer.

Betalen of besparen

Stel je komt bij de speelgoedwinkel om een mooi cadeau te kopen voor je zoon. Je doet driftig je best om het juiste... Lees meer.

Ramp

Elk ongeluk is een samenloop van omstandigheden. Bijvoorbeeld: de kapitein is niet plaatselijk vertrouwd met de rivier en de kunstwerken, er hangt bijzonder... Lees meer.

Voortstuwingsalcohol

Zowel ethanol als methanol zijn alcoholen. Ethanol zit in drank waar je vrolijk van wordt, maar dat is belast met accijns, die minder... Lees meer.

Nieuwe A-sponsor: NedCargo

Het BVB mag NedCargo welkom heten als nieuwe A-sponsor. NedCargo is logistiek dienstverlener in de voeding, drank en retail, onder andere voor Heineken... Lees meer.

Invloed

Kom, we beginnen 2017 met een vrolijk scenario. Rusland valt de Baltische staten binnen. Esland, Letland en Litouwen zijn weliswaar lid van de... Lees meer.

Vernieuwing in het nieuwe jaar

Allereerst willen alle SABbers u een gezond en succesvol nieuw jaar toewensen. Na alle heerlijke oliebollen en het kleurrijke vuurwerk is iedereen weer... Lees meer.

Media-aandacht Grave

De media weten het BVB massaal te vinden met persvragen over de situatie op de Maas door de zwaar beschadigde stuw bij Grave.... Lees meer.
Pagina 1 van 5712345...Oudste »