Rubrieken

Grote woorden

Autonoom. Door dat woord te gebrui­­ken, verlies ik lezers, vertelde een schipper mij op de beurs in Gorinchem. Hij haakte zelf ook af,... Lees meer.

Virtual reality-beleving op de beurs

Van 9 tot en met 11 mei vond de vakbeurs Maritime Industry plaats in Gorinchem. Het BVB had dit jaar de première van... Lees meer.

Van divisie naar visie

Vorige week won Feyenoord het landskampioenschap van de Eredivisie. Ze stonden weliswaar al het hele seizoen bovenaan in de competitie, maar dat heeft... Lees meer.

Windmolens

Als baas van het Rotterdams Havenbedrijf vocht Hans Smits al tegen de windmolens voor de kust die de scheepvaart onveilig zouden maken. Als... Lees meer.

Een smetteloze smeerpijp

Onderweg naar zee en met de ebstroom mee glijdt een witte prinses van Princess Cruises verheven en majestueus door het water. Haar boeg... Lees meer.

The Blue Road op Maritime Industry

Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 mei vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de vakbeurs Maritime Industry plaats. Uiteraard is ook... Lees meer.

Voorkom dat Nederland vastgroeit in de files…

Is er invloed op wat er tijdens de informatie en formatie gebeurt? In de formatie worden de poppetjes benoemd. In het informatieproces gaat... Lees meer.

Werkbezoek van Europese Commissie

Donderdag 20 april vond het eerste werkbezoek van 2017 plaats voor hooggeplaatste gasten van het Directoraat-Generaal Mobility & Transport (DG MOVE) van de... Lees meer.

Alles op een rijtje

De afgelopen week was er in de Rotterdamse haven van alles te ‘beleven’. Diverse korpsen, zoals brandweer en politie, trainden actief voor de... Lees meer.

Groei

Onze geschiedenis blinkt uit in enorme controverses en conflicten over het doel in dit leven. Uiteindelijk heeft de geschiedenis na allerlei onverwachte wendingen... Lees meer.

Huwelijksleven

Het overvolle dossier puilt uit met stukken en berekeningen, terug tot in 1994. Ter voorbereiding van het gesprek met de eigenaresse van een... Lees meer.

Virtueel meevaren op Maritime Industry

Op 9, 10 en 11 mei wordt de vakbeurs Maritime Industry weer gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem. Uiteraard zijn de binnenvaartorganisaties weer... Lees meer.
Pagina 1 van 5912345...Oudste »