Rubrieken

“We moeten toe naar synchromodale kaart”

Is er sprake van reflectie van de formateurs over de binnenvaart, met BLN-Schuttevaer? “Wat je merkt is dat we goed contact hebben rondom... Lees meer.

Gastcollege over binnenvaart

Het BVB wordt vaak benaderd door scholen om een gastcollege te geven. Zo heeft Mariska van der Starre op 28 september een gastcollege ‘marketing’... Lees meer.

Ingrijpen

APMT en RWG – de twee hypermoderne containerterminals op Maasvlakte 2 – kunnen binnenkort de poorten sluiten. Voorwaarde voor vestiging was dat 65... Lees meer.

Voor vol

Nu ‘onze’ vrouwen met voetbal en wielrennen de mannen ver achter zich laten, mag de binnenvaart niet achterblijven. “Dat het een moderne sector... Lees meer.

Speurwerk naar verdwenen pensioen

Hannie kijkt verbaasd en tuurt nogmaals naar het scherm. We zitten in een klein kantoortje en hebben een gesprek over haar nieuwe pensioenregeling. Een... Lees meer.

Wachtenden in zicht

Word jij ook zo gek van al die reclame­folders in je brievenbus of ben je dol op het doorspitten van al het nieuws... Lees meer.

Bijeenkomst Flevokust Haven

Op 20 september vond een ondernemersbijeenkomst plaats in Lelystad. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door provincie Flevoland, samen met evofenedex en CTU Flevokust. De... Lees meer.

Symptomen

Hoera, het nieuwe kabinet lost het klimaatprobleem op. Er komt een klimaatminister. Jesse Klaver verbijt zich want nu mag straks D66 de eer... Lees meer.

Wereldhavendagen druk bezocht

De 40e editie van de Wereldhavendagen trok meer bezoekers dan vorig jaar. Maar liefst 430.000 mensen kwamen op dit grote evenement in en... Lees meer.

Eclips

Mensen betaalden een vermogen om Bonnie Tyler aan boord van een cruiseschip ‘Total Eclips of the Heart’ te zien zingen tijdens een zonsverduistering.... Lees meer.

Werkbezoek Michèle Blom

Dinsdag 29 augustus bracht Michèle Blom op uitnodiging van het BVB een werkbezoek aan de binnenvaart. Naast de nieuwe directeur-generaal Rijkswaterstaat van het... Lees meer.

Doorzetters

Het zit er weer op; de zomervakantie. Tenminste in de regio Midden-Nederland. Er is veel gebeurd in deze periode. Opnieuw aanslagen, deze keer... Lees meer.
Pagina 1 van 6112345...Oudste »