Rubrieken

Zoete Jannies

Er is eigenlijk geen goede naam voor een vrouwelijke matroos. Zoals ik al vaak heb aangetoond, loopt de binnen­vaart voorop in de emancipatie... Lees meer.

Binnenvaart-Doe Dag Harlingen

Dinsdag 27 maart vond in Harlingen een Binnenvaart-Doe Dag plaatst. Zes leerlingen die tijdens het Beroepenfeest On Stage in Heerenveen/Joure hadden aangegeven eventueel... Lees meer.

Een moeilijk gesprek

Het gesprek gaat niet makkelijk. Verre van dat. John, financieel manager, vale spijkerbroek en ongeschoren, is duidelijk niet gecharmeerd van mijn rapportage. Hij... Lees meer.

Lentekriebels

Ga naar buiten en snuif de lentelucht op! Kijk om je heen en zie de knoppen weer in de bomen, de vogels die... Lees meer.

Likes

Er zijn meer mensen dan ooit tevoren op onze aardbol en dat record wordt elke dag gebroken. Frappant is dat de wereld in... Lees meer.

AIDAperla: emissievriendelijk voor de kant

  Met de komst van de AIDAperla ging op 15 maart het Rotterdamse cruiseseizoen van start. Een schoon begin. Het nieuwe schip van... Lees meer.

Modal shift-kansen Zuid-Holland tijdens Binnenvaartcafé

Woensdag 21 maart vond het eerste Binnenvaartcafé van 2018 plaats in het World Port Center in Rotterdam. Het Binnenvaartcafé wordt zo’n drie maal... Lees meer.

Bemensing

Vroeg of laat moet de bemanningsregeling voor de binnenvaart op de schop (en niet alleen de naam ervan). Je wordt dagelijks om de... Lees meer.

Docenten Doe Dag Alblasserwaard

Tijdens het Beroepenfeest in Alblasserwaard is naast de twee rondes met vmbo-leerlingen uit de regio ook een ronde voor docenten gehouden die zich... Lees meer.

Van de kou in de warmte

Iedere winter vinden heel veel dak- en thuislozen hun weg naar de nachtopvang. Vooral als de nachtvorst intreedt, is het drukker dan gemid­deld.... Lees meer.

Sleepwet

Onze leider van het Vrije Westen heeft de oplossing bedacht voor het feit dat gefrustreerde apen in zijn land met automatische wapens een... Lees meer.

Nieuwe junior logistiek adviseur

Per 1 maart treedt Kees Modderman bij het BVB in dienst als junior logistiek adviseur. Kees is net afgestudeerd voor zijn hbo Logistiek... Lees meer.
Pagina 1 van 6412345...Oudste »