Rubrieken

Geweldig

In het hoofd van de onroerend goed-tycoon staan binnenkort geweldige hotels – de mooiste hotels ter wereld ooit – op de stranden van... Lees meer.

Presentatie logistieke mogelijkheden bij Defensie

Woensdag 13 juni gaf Miranda Volker een presentatie bij het Movement Coordination Centre Europe (MCCE) bij de Frederikkazerne in Den Haag. Het MCCE... Lees meer.

Vergrijzing

Over tien jaar 20 procent minder CO2. Nee joh, over twintig jaar 35 procent minder. Hoe kom je daarbij: over vijf jaar 15... Lees meer.

Een gewaarschuwd mens

“Niets aan de hand, een ritje van Rotterdam naar Gorinchem. Normaal weer, een goede auto en geen haast. Een middagklusje op een tanker,... Lees meer.

Maritime Industry 2018

Vorige week stond het BVB op de vakbeurs Maritime Industry. Ondanks de enorme hitte brachten veel mensen een bezoekje aan de beurs en... Lees meer.

Viral

Op de foto staat een vrouw tegen een boom te plassen. Naast haar een flitsende BMW Z4 en onderaan de foto in kleine... Lees meer.

Twee zwarte parels

Walt Disney heeft vijf piratenfilms geproduceerd waarin de driemaster Black Pearl een belangrijke rol speelde. Aan het roer stond kapitein Jack Sparrow, wiens... Lees meer.

Jaarverslag 2017 is verschenen

Het BVB-jaarverslag over 2017 is gereed. Hierin worden alle highlights van vorig jaar nog eens voor het voetlicht gebracht en leggen we uiteraard... Lees meer.

Binnenvaart zie je overal!

Overal waar je momenteel op het water kijkt, vind je wel recreatie­vaart. Niet zo gek, want het zomerseizoen is weer begonnen en alle... Lees meer.

Cri de Coeur

Containervervoerder Contargo beperkt het aantal terminals dat zijn schepen aandoet in Rotterdam en Antwerpen. De lange wachttijden bij de terminals tasten de betrouwbaarheid... Lees meer.

Gastcollege Fontys Hogeschool

Op 19 mei zal het BVB een gast­college verzorgen aan de Fontys Hogeschool. Het gaat om een groep van tachtig eerstejaars studenten hbo... Lees meer.

Op stroom

Net zoals ik de radio uitzet als ik het woord dividendbelasting hoor of de muziek van Bløf, klik ik Facebook weg als ik... Lees meer.
Pagina 1 van 6612345...Oudste »