Rubrieken

Mariska van der Starre Programmamanager bij het BVB

Wellicht heeft u het wel voorbij zien komen; Wilco Volker heeft het BVB verlaten als directeur en zal elders zijn werkzaamheden voortzetten. Zijn... Lees meer.

Kloof

Er zit een geweldige kloof tussen het boodschappen doen in de supermarkt en het goederenvervoer dat ervoor zorgt dat die dertig verschillende soorten... Lees meer.

Seven Borealis: pijpenlegger met opties

De scheepsnaam doet enigszins cryptisch aan, maar ‘Seven’ is afgeleid van de bedrijfsnaam Subsea 7 en ‘Borealis’ van het sterrenbeeld Corona Borealis. Het... Lees meer.

Het gaat tenslotte over u…

“Wat zou u doen?”, vraagt Aad halverwege het gesprek. Ik haal mijn schouders op en probeer nog een keer de mogelijkheden uit te... Lees meer.

ROC Vereniging

Het BVB voert al jaren het secretariaat voor de ROC Vereniging. Deze vereniging vertegenwoordigt een groot deel van de regionale overslag centrales in... Lees meer.

Regenboog

Bemanningseisen aanpassen  om het personeelstekort is de beugel verruimen als iets er niet door kan. Dat is een fout argument. Dat wil niet... Lees meer.

Das Rheingold

Kunnen we buiten de aarde leven? Reken maar! Verhuizen we dan naar een andere planeet? Zeer waarschijn­lijk niet. De afstanden zijn veel te... Lees meer.

Werkbezoekenweek

Vorige week heeft het BVB, mede in samenwerking met het Centraal Overleg Vaarwegen, twee werkbezoeken verzorgd voor nieuwe binnenvaartwoordvoerders in de Tweede Kamer.... Lees meer.

Leuker kunnen we het niet maken…

De uitdrukking van de belastingdienst is inmiddels ruim bekend: ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.’ Zo wordt een instantie die niet... Lees meer.

4us

Bedacht zojuist hoe gruwelijk het zou zijn als de stroom uitviel, dat mijn computer niet meer zou werken. Het zweet breekt me uit.... Lees meer.

De vlag van Mao

In 1962 streefde Rotterdam New York voorbij en werd het de grootste haven ter wereld. Dat zou het meer dan veertig jaar blijven.... Lees meer.

Werkbezoek VVD-woordvoerder Barbara Visser

Maandag 26 juni organiseerde het BVB een binnenvaartwerkbezoek voor Barbara Visser van de VVD. Zij is de nieuwe woordvoerder binnenvaart namens de VVD... Lees meer.
Pagina 1 van 6012345...Oudste »