Rubrieken

Beste Emile,

Er was een tijd dat we elkaar regelmatig aan de telefoon hadden over dat dingetje dat binnenvaart heet, in de jaren dat we... Lees meer.

Vanaf hier nog… kwartier

Je kent het waarschijnlijk wel: wach­ten in de rij van een pretpark. Met een beetje geluk is het park creatief en kom je... Lees meer.

Het belang van de werkbezoeken

Na de recente verkiezingen zijn er weer veel nieuwe woordvoerders voor infrastructuur en binnenvaart in de Tweede Kamer gekomen. Deze Kamerleden ontvangen allen... Lees meer.

Een bejaarde zeedame

Ze kwam in 1948 in de vaart en is het oudste nog varende cruiseschip. Komend van Tilbury, met bestemming Wilhelminakade ziet de Astoria... Lees meer.

Het wonder

Als het BVB verdwijnt, gaat me dat aan het hart, maar dat is geen reden om het niet op te doeken. Na 27... Lees meer.

Geslaagde BVB-sponsorfamiliedag

Het BVB zet zich dagelijks in voor de promotie van de binnenvaart. De steun van onze sponsors is hierin onmisbaar. Als dank voor... Lees meer.

Grote woorden

Autonoom. Door dat woord te gebrui­­ken, verlies ik lezers, vertelde een schipper mij op de beurs in Gorinchem. Hij haakte zelf ook af,... Lees meer.

Virtual reality-beleving op de beurs

Van 9 tot en met 11 mei vond de vakbeurs Maritime Industry plaats in Gorinchem. Het BVB had dit jaar de première van... Lees meer.

Van divisie naar visie

Vorige week won Feyenoord het landskampioenschap van de Eredivisie. Ze stonden weliswaar al het hele seizoen bovenaan in de competitie, maar dat heeft... Lees meer.

Windmolens

Als baas van het Rotterdams Havenbedrijf vocht Hans Smits al tegen de windmolens voor de kust die de scheepvaart onveilig zouden maken. Als... Lees meer.

Een smetteloze smeerpijp

Onderweg naar zee en met de ebstroom mee glijdt een witte prinses van Princess Cruises verheven en majestueus door het water. Haar boeg... Lees meer.

The Blue Road op Maritime Industry

Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 mei vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de vakbeurs Maritime Industry plaats. Uiteraard is ook... Lees meer.
Pagina 1 van 5912345...Oudste »