FKH Accu’s

Op 1 april 1995 is Frits Hardeman gestart met een eenmanszaak.

Na een gedegen opleiding en zeevaart-ervaring is Frits Hardeman begonnen met batterijsystemen voor de industrie. In de loop der jaren is zijn bedrijf uitgegroeid tot een besloten vennootschap en uitgebreid met batterijsystemen voor de binnenvaart. Ons bedrijf is nu een speler van formaat, dat advies en service hoog in het vaandel heeft staan. Onze bedrijfsfilosofie is onze klanten echte waarde te bieden.

Echte waarde betekent voor ons klaar staan voor jou wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn betrokken bij jouw bedrijfsactiviteiten. Dit kan zijn om onze accu’s/batterijen, laders, omvormers of serviceverlening. Ook voor een gedegen advies, waarbij het gezegde ”kan niet” niet snel in de mond genomen wordt, ben je bij ons aan het goede adres!

Wij zijn er tijdens kantooruren maar ook op de momenten dat je het niet verwacht. Dit alles met een redelijke factuur in het achterhoofd, maakt het voor ons en hopelijk ook voor jou,  dat wij aan een langdurige relatie kunnen bouwen.

 

 

 

FKH Batterijen BV.
St. Teunismolenweg 50-D
6534 AG Nijmegen
Tel: +31 (0) 24 – 3738875
SOS: +31 (0) 620 – 399660
E-mail: info@fkhbatterijen.nl

 

ACCU’S, LADERS, OMVORMERS
Wil je advies voor de juist accu, batterij, lader of omvormer: wij geven je graag vakkundig advies. Bel ons gerust voor een afspraak.

INSTALLATIE OP LOCATIE
Wij installeren op locatie. Ons werkgebied is Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

STORINGSDIENST
Je kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken.
Tel. +31(0)24 – 3738875
Mob. +31(0)620 – 399660
GEEF JE MENING

Wilt u liever reageren zonder registreren?
- Voer uw commentaar in
- Vul uw naam en e-mailadres in
- Vink "Ik reageer liever als gast" aan
- Druk op de pijl om de reactie te plaatsen.