Sociëteit “De Wandelgang”

Alles klopt in deze Sociëteit, maar vooral klopt daar negen keer per jaar het hart van de binnenvaart. Als bezoeker van deze website bent u welkom om daaraan deel te nemen, mits uw hart voor de binnenvaart maar op de juiste plek zit.

Adres secretariaat
Postbus 257
3330 AG Zwijndrecht
Tel.nr.: +31(0)78 6256000
E-mail: info@dewandelgang.nl

 

Geschiedenis van “De Wandelgang”

Negenmaal per jaar komen de meest prominente binnenvaartondernemers en andere sleutelfiguren uit deze boeiende sector bijeen in de binnenvaartsociëteit De Wandelgang in de prachtige locatie De Tuin, Plaszoom 354 in Rotterdam. Deze sociëteit bestaat al bijna 25 jaar en voor het begin van de geschiedenis ervan moeten we dus terug naar 1992. De kiel voor de binnenvaartsociëteit De Wandelgang werd gelegd door een groepje jongelui die na de jaarvergadering van de CBOB in Rotterdam tot de conclusie kwamen dat ‘een soort van sociëteit’ nodig was voor de broodnodige, informele contacten in de sector.

Doelstelling van De Wandelgang

“De Wandelgang” is opgericht met de doelstelling ”de onderlinge verstandhouding en aangename samenwerking in en om de sector binnenvaart bevorderen”. De maandelijkse bijeenkomsten vinden iedere derde donderdag van de maand plaats, m.u.v. de maanden juli, augustus en december (i.v.m. vakantie). In de maand januari is de “Nieuwjaarswandelgang” op de eerste reguliere donderdag van het jaar. De informele bijeenkomsten zijn sinds jaren populair bij binnenvaartondernemers, managers, toeleveranciers en bevrachters. Ook vertegenwoordigers van binnenvaart gerelateerde bedrijven en organisaties in bredere zin en andere zichzelf respecterende medewerkers in de branche zijn aanwezig. Het is ook niet zomaar netwerken: je bent lid van de community die “De Wandelgang” heet.
GEEF JE MENING

Wilt u liever reageren zonder registreren?
- Voer uw commentaar in
- Vul uw naam en e-mailadres in
- Vink "Ik reageer liever als gast" aan
- Druk op de pijl om de reactie te plaatsen.