EOC is hoofdsponsor Traditionele Schepen Beurs

De Traditionele Schepen Beurs, die van 11 tot en met 13 november op het Willemsoordcomplex in het stadshart van Den Helder wordt gehouden, heeft EOC Scheepsverzekeringen als hoofdsponsor weten te strikken. Voortaan heet het evenement EOC Traditionele Schepen Beurs.

De EOC Traditionele Schepen Beurs wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden. Het is een maritieme vak- en vakantiebeurs die zich richt op zowel de zeilende charter- en passagiersvaart als het behoud van traditionele schepen. De organisatie heeft voor het tweede weekend van november gekozen, omdat dit samenvalt met de afsluiting van het vaarseizoen.

 

Eerste editie

Beursorganisator en manager Jet Sluik is verheugd dat EOC Scheepsverzekeringen zich als hoofdsponsor aan het evenement heeft verbonden. “Dit vormt voor ons een solide basis voor een goede start van deze maritieme beurs. Ik verwacht dat aan de eerste editie van circa 75 standhouders deelnemen en tussen de 2.500 en 3.000 mensen het evenement bezoeken.” Bestuurslid en directeur Ton van Dongen van EOC Scheepsverzekeringen zegt: “De zeilende charter- en passagiersvaart is voor ons een belangrijke groep verzekerden. De beurs in Den Helder is om deze reden een ideale locatie om met onze leden en mogelijk nieuwe leden persoonlijk contact te hebben. We horen altijd graag wat onze leden bezighoudt, zodat we onze diensten eventueel kunnen aanpassen. Wij zijn erg blij de hoofdsponsor van dit evenement te zijn, omdat wij denken dat onze organisaties erg goed bij elkaar passen.”

 

Museumhaven Willemsoord

De beurs wordt verder gesteund door onder andere Willemsoord BV, Stichting Museumhaven Willemsoord en Port of Den Helder. Het evenement wordt gehouden in en rond de monumentale voormalige mastenmakersloods (Gebouw 66) op het Willemsoordcomplex. Bezoekende schepen worden tijdens het evenement afgemeerd in Museumhaven Willemsoord of aan de aangrenzende Flaneerkade in de Koopvaardersbinnenhaven.

 

foto: Beursorganisator/manager Jet Sluik geflankeerd door Ton van Dongen (links, directeur en bestuurslid EOC) en Jan Eleveld (rechts, relatiebeheerder beroepschartervaart EOC).
GEEF JE MENING

Wilt u liever reageren zonder registreren?
- Voer uw commentaar in
- Vul uw naam en e-mailadres in
- Vink "Ik reageer liever als gast" aan
- Druk op de pijl om de reactie te plaatsen.