Rubrieken

Binnenvaart bij nu.nl

Het BVB werd vorige week benaderd door een journalist van nu.nl, die een item over het lage water wilde maken en graag een... Lees meer.

Franse Slag

Frankrijk staat bekend om haar fantastische klimaat. Het klimaatakkoord werd niet voor niets gesloten in Parijs. De Fransen zijn dol op hun klimaat... Lees meer.

Brexit

Terwijl Theresa en haar man Philip May in Centraal EU op wandelvakantie zijn, beleeft Brexit een hete zomer. Inderdaad, de hitte treft ons... Lees meer.

Een lastige keuze

Al jaren speelt John met de gedachte om een pensioenregeling te starten. Zijn bedrijf doet iets in automatisering voor de binnenvaart en na... Lees meer.

Moderne verwarring

De jongere generatie is er mee opgegroeid: de digitale wereld. Op zich kunnen de meeste binnenvaarders prima hun weg vinden in deze wereld,... Lees meer.

Nieuwe vondst

Dat de sympathieke VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen 300 miljoen uittrekt voor een paar extra stroken asfalt op de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem... Lees meer.

Booming cruise-business

De cruisevaart blijft aan populariteit winnen, wat zich niet beperkt tot in het oog springende oceaanreuzen. Ook riviercruises zitten in de lift en... Lees meer.

Werkbezoek in Meppel

Dinsdag 10 juli heeft het BVB een werkbezoek georganiseerd voor Stieneke van der Graaf, Tweede Kamerlid namens de ChristenUnie. Samen met het Centraal... Lees meer.

Generaties

Wie weet leer je jouw achterklein­kinderen of zelfs je achterachterkleinkinderen nog kennen. Of dat interessant is, is maar de vraag, want die laatste... Lees meer.

Werkbezoeken aan de binnenvaart

Een goede manier om de binnenvaart op de politieke agenda te zetten en politicie en bestuurders meer bekend te maken met de bedrijfstak,... Lees meer.

Jubilerend in de zon

Kom je binnenkort bij de balie voor vaardocumenten? Dan ontvang je van de baliemedewerkers, zolang de voorraad strekt, een klein lekkernij vanwege een... Lees meer.

Geweldig

In het hoofd van de onroerend goed-tycoon staan binnenkort geweldige hotels – de mooiste hotels ter wereld ooit – op de stranden van... Lees meer.
Pagina 1 van 6612345...Oudste »